Košík je prázdný

NOVÝ FORMÁT LIGY MISTRŮ 2024/25

LIGA MISTRŮ 2024/25


Od sezóny 2024/2025 dojde v Lize mistrů UEFA ke změnám formátu.

 

---> Vstupenky na jednotlivá utkání můžete objednávat zde --->

Místo dosavadních 32 týmů bude soutěžit 36 týmů, a systém skupin bude nahrazen
tzv. „švýcarským systémem“, který se často používá ve šachových turnajích.


Klíčové změny v novém formátu:
1. Jedna tabulka: Všech 36 týmů bude hrát v jedné společné tabulce. Každý tým odehraje osm zápasů proti různým soupeřům (čtyři doma a čtyři venku), přičemž soupeři budou určeni na základě výkonnostních košů.

2. Postup do vyřazovací fáze: Nejlepších osm týmů z tabulky postoupí přímo do osmifinále. Týmy na 9. až 24. místě budou hrát dvouzápasové play-off, ve kterém se rozhodne o dalších osmi postupujících do osmifinále.

3. Více zápasů: Zatímco dříve týmy hrály šest zápasů v základní skupině, nyní každý tým odehraje minimálně osm zápasů.

4. Rovnější šance na postup: Tento formát zajišťuje, že všechny týmy budou mít větší šanci postoupit do další fáze, protože i týmy na nižších příčkách tabulky mají šanci na postup do play-off.
Tento nový formát je navržen tak, aby zvýšil atraktivitu a napětí soutěže, protože každý zápas bude mít větší význam a větší vliv na celkové umístění v tabulce.

Vstupenky na jednotlivá utkání můžete objednávat zde

 

stadium 931975 1920

Sport Ticket Travel

Sport Ticket Travel s.r.o. Vám od roku 2014 připravuje zážitky v podobě zajištění exkluzivních vstupenek a ve spolupráci s partnerskými cestovními kancelářemi i balíčky a komplexní zájezdy na ty nejžádanější sportovní a kulturní akce nejen v Evropě. 
 

Image
Image

Vyhledávání