Košík je prázdný

VSTUPENKY F1

Zažijte atmosféru prestižních závodů na ikonických tratích po celém světě! Ať už fandíte na Monze, Silverstonu nebo Hungaroringu, podpořte své oblíbené týmy a jezdce přímo na místě.

Nabízíme jak standardní vstupenky, tak VIP balíčky s exkluzivními výhodami a prvotřídním cateringem. Připojte se k nám a buďte součástí nezapomenutelných momentů Formule 1!

VSTUPENKY F1

Image

29. 11. - 1. 12. 2024

Image

16. - 18. 5. 2025

Image

23. - 25. 5. 2025

INFORMACE O OKRUZÍCH F1

LAS VEGAS

Las Vegas Strip je pulzující okruh uprostřed ikonického města, obklopený neonovými světly a luxusními hotely. Závody Formule 1 zde spojují vzrušení motorsportu s energickou atmosférou města. Diváci si mohou užít rychlost a zábavu pod září světel Las Vegas Stripu. Nabízíme standardní vstupenky na celý závodní víkend.

KATAR

Lusail International Circuit v Kataru je moderní okruh zasazený do dynamického prostředí blízkého Dauhá. Tento okruh, známý svými rychlými rovinkami a technickými zatáčkami, nabízí fanouškům Formule 1 jedinečný zážitek. S jedinečnou atmosférou nočních závodů pod umělým osvětlením si diváci mohou vychutnat vzrušení rychlosti v kombinaci s moderním kouzlem Kataru. Nabízíme standardní vstupenky na celý závodní víkend.

ABÚ DHABÍ

Yas Marina Circuit v Abú Dhabí je jedním z nejprestižnějších okruhů Formule 1, proslulý ikonickými nočními závody. Od otevření v roce 2009 nabízí technicky náročné úseky, dlouhé rovinky a jedinečnou atmosféru. Závody přecházející z denního světla do noci přinášejí dramatický zážitek. Pro letošní sezónu nabízíme na okruhu Yas Marina Circuit standardní vstupenky.

ITÁLIE - IMOLA

Nedaleko města Imola leží legendární okruh, který hostí závody Formule 1 od roku 1980. Se svou délkou 4 909 m a náročnými zatáčkami nabízí závody plné vzrušení a skvělých výhledů. Kombinace rychlých pasáží a technických úseků zaručuje jedinečnou atmosféru. Nabízíme standardní třídenní vstupenky, vstupenky jen na hlavní závod a různé VIP balíčky - klasické nebo F1 Experience.

MONAKO

Circuit de Monaco je jedním z nejprestižnějších městských okruhů, který prochází ulicemi Monte Carla a nabízí úzké tratě i náročné zatáčky s výhledy na Středozemní moře. Tento ikonický závod spojuje luxus, rychlost a tradici, což z něj činí nezapomenutelný zážitek. Nabízíme standardní vstupenky na celý závodní víkend, dvoudenní vstupenky na sobotu a neděli, jednodenní vstupenky i VIP balíčky.

ŠPANĚLSKO

Circuit de Barcelona-Catalunya, nedaleko Barcelony, patří k nejdůležitějším okruhům Formule 1. Od svého otevření v roce 1991 kombinuje rychlé rovinky a technické zatáčky, které testují dovednosti jezdců i týmovou strategii. Závodní víkend zde láká fanoušky z celého světa, kteří si užívají jak vzrušující závody, tak španělskou kulturu. Nabízíme standardní vstupenky na celý závodní víkend i VIP vstupenky do Paddock Clubu.

RAKOUSKO

Legendární Red Bull Ring, nedaleko Štýrského Hradce, hostí závody Formule 1 už od roku 1969. S délkou 4 318 m a kombinací rychlých úseků a technických zatáček přináší závody plné vzrušení. Okruh, zasazený do malebného alpského prostředí, nabízí divákům úchvatné výhledy na většinu trati. Nabízíme standardní vstupenky na celý závodní víkend, pouze na hlavní závod, nebo VIP balíčky jako F1 Experience, Champions Club, Hospitality a Paddock Club.

VELKÁ BRITÁNIE

Silverstone Circuit, domov britské Grand Prix, je ikonické místo motorsportu a jeden z nejstarších okruhů Formule 1, kde se závody konají od roku 1948. S širokými rovinkami a technicky náročnými zatáčkami láká nejen závodníky, ale i fanoušky, kteří si užívají jedinečnou atmosféru. Nepředvídatelné počasí přidává závodům další vzrušení. Nabízíme standardní vstupenky a VIP vstupenky.

BELGIE

Uprostřed belgických Arden se nachází legendární okruh Spa-Francorchamps, který patří k nejikoničtějším tratím ve světě Formule 1. S délkou 7 004 m je nejdelším okruhem v kalendáři a je proslulý svou náročnou kombinací rychlých zatáček, velkých výškových rozdílů a slavnou sekcí Eau Rouge. Tento okruh poskytuje jedinečné zážitky jak pro jezdce, tak pro diváky, kteří mohou očekávat napínavé závody v překrásném přírodním prostředí. Nabízíme standardní vstupenky buď na celý závodní víkend, nebo pouze na hlavní závod.

MAĎARSKO

Nedaleko Budapešti se nachází ikonický závodní okruh, který hostí Formuli 1 od roku 1986. S délkou 4 381 m a technickou tratí plnou zatáček nabízí dramatické závody, které lákají fanoušky z celého světa. Okruh zasazený do malebného údolí poskytuje skvělé výhledy na většinu trati. Kombinace rychlých a pomalých úseků zaručuje napětí a nezapomenutelné zážitky pro všechny příznivce motorsportu. Nabízíme standardní vstupenky na celý závodní víkend nebo pouze na hlavní závod, stejně jako různé VIP balíčky, jako F1 Experience, Fan Lounge Hospitality a Paddock Club.

NIZOZEMSKO

Jen pár kilometrů od Amsterdamu leží slavný závodní okruh Zandvoort, který od roku 2021 znovu hostí závody Formule 1. S délkou 4 259 m a jedinečným terénem, který zahrnuje i vyvýšené zatáčky, představuje skutečnou výzvu pro jezdce a napínavou podívanou pro fanoušky. Okruh, obklopený písečnými dunami, poskytuje nádherné výhledy a nezapomenutelnou atmosféru. Závody zde kombinují rychlé rovinky a technické úseky, což přináší neustálé drama na trati. Nabízíme standardní vstupenky buď na celý závodní víkend, na dva dny (sobotu a neděli), nebo pouze na hlavní závod.

ITÁLIE - MONZA

Slavný okruh u historického města Monza patří mezi nejikoničtější v motorsportu. S délkou 5 793 m je domovem Velké ceny Itálie a nabízí rychlé rovinky i náročné technické sekce. Od svého vzniku v roce 1922 hostil mnoho nezapomenutelných závodů. Monza je oblíbená jak u závodníků, tak u fanoušků, kteří sem každoročně přijíždějí. Nabízíme standardní vstupenky na celý závodní víkend nebo jen na hlavní závod, a také VIP balíčky, jako F1 Experience či Champions Club.

Sport Ticket Travel

Sport Ticket Travel s.r.o. Vám od roku 2014 připravuje zážitky v podobě zajištění exkluzivních vstupenek a ve spolupráci s partnerskými cestovními kancelářemi i balíčky a komplexní zájezdy na ty nejžádanější sportovní a kulturní akce nejen v Evropě. 
 

Image
Image

Vyhledávání